Kies uw taal

Beste Expat,

Woont u in Den Haag of omgeving en wenst u de Nederlandse Taal te leren en inzicht te krijgen in de Nederlandse Cultuur? Language Courses The Hague biedt dan uitkomst.

Intake

INTAKEGESPREK

Nadat Language Courses The Hague het door de opdrachtgever of diens werkgever ingevulde contactformulier heeft ontvangen, zal binnen een week contact worden opgenomen met de opdrachtgever voor het inplannen van een intake gesprek en – indien nodig – intaketoets.

Gedurende een gesprek proberen we een duidelijk beeld te krijgen van de specifieke behoeften en wensen van de deelnemer.

Op basis van dit gesprek en – eventuele – toets, zal het cursusprogramma worden vastgesteld. Tegelijkertijd zal worden besloten welk lesmateriaal tijdens de cursus gebruikt gaat worden.

INTAKETOETS

Voor deelnemers aan een cursus vanaf niveau A1, biedt Language Courses The Hague een algemene taaltoets aan, ten einde de verschillende taalvaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) van de cursist te toetsen. Hoewel deze toets niet verplicht is, wordt hij ten zeerste aanbevolen.